Tallinnas toimub täiskasvanute judo MK-etapp

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Mettis
Juhan Mettis Foto: Liis Treimann

10.-11. septembril leiab Talllinnas TTÜ Spordihoones aset judo MK-etapp täiskasvanutele, kuhu on võistlema oodata üle 250 sportlase 26st eri riigist. Kõige kaugemad sportlased saabuvad Tallinna Brasiiliast, USAst, Kanadast, Iisraelist ja Mauritiuselt.

Eestlastest asuvad võitlustulle napilt Rio olümpialt välja jäänud Eesti judokoondise teine number Juhan Mettis ning lisaks kõik täiskasvanute koondise kandidaadid:  Kristjan Tõniste, Klen-Kristofer Kaljulaid, Tevol Tamm ja Andre Seppa. Eelmiselt koduselt MK-etapilt on parim tulemus ette näidata Juhan Mettisel, kes võitis hõbemedali.

Võistlusest jääb eemale Rio olümpial võistelnud Grigori Minaškin, kes taastub pikast hooajast. Juuniorite maailma edetabelis kõrgeid kohti hoidvad Mattias Kuusik ja Otto-Krister Imala jätavad võistluse vahele, kuna nädal hiljem toimuvad Hispaanias juuniorite Euroopa Meistrivõistlused.

Eesti naisjudokatest maadlevad Tallinnas Caris Helena Kaup ning Kristel Naelso. Kokku võistleb Tallinnas kahel päeval 14 eesti meesjudokat ja 2 naisjudokat.

Ühtlasi toimub laupäeval võistluste avatseremoonia ajal (15.30) Martin Padari tippsportlase karjääri pidulik lõpetamine.  Võistlus algab mõlemal päeval kell 10.00, finaalblokk 16.00 ja sissepääs on  pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles