Fabregas kohtunikele: palju teile maksti?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona on Cesc Fabregast pikalt jahtinud, kuid seni kuulub ta ikkagi Londoni Arsenali ridadesse.
Barcelona on Cesc Fabregast pikalt jahtinud, kuid seni kuulub ta ikkagi Londoni Arsenali ridadesse. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubis Arsenal mängiv Hispaania koondislane Cesc Fabregas karjus teisipäeva õhtul Arsenali ja Evertoni mängu poolajal kohtunike peale ja uuris, palju neile maksti.

Vahejuhtum leidis aset väljakult riietusruumidesse viivas tunnelis ning seda kõike nägi pealt Evertoni peatreener David Moyes, kes keeldus ajakirjanikele avaldamast, mida Fabregas ütles, ent sõnas, et kui Fabregas oleks selliseid sõnu lausunud väljakul, teeninuks ta ilmselt punase kaardi, vahendab Daily Mail.

Daily Maili allikate kohaselt vihjas Fabregas, et kohtunikele oli altkäemaksu antud, karjudes neile: «Kui palju teile maksti?» Seejärel oli ta vastasmängijat petmises süüdistanud.

Teisipäevases mängus lahvatasid kired siis, kui kohtunik Lee Mason otsustas Louis Saha vaieldava värava siiski ära lugeda. Hiljem tunnistas ka Moyes, et tegelikult oli värav löödud suluseisust ja poleks tohtinud lugeda.

Kuna Fabregas tegi oma kommentaarid kohtunikest eemal seistes, otsustas Mason, et ei esita Inglismaa jalgpalliliidule tema kohta kaebust.

«Jah, olin poolajal vihane, aga vihased olid ka umbes 60 000 staadionil viibinud Arsenali fänni. Mõlema klubi mängijad ütlesid väljakult lahkudes igasuguseid asju, see on jalgpallis tavaline,» kommenteeris Fabregas. «Austan kõiki kohtunikke, neil on väga raske töö ja nende otsused on lõplikud. Ilmselt ei pidanud ka kohtunikud seda tõsiseks juhtumiks, kuna nad ei esitanud selle kohta ametlikku kaebust.»

Arsenal võitis kohtumise 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles