Eesti korvpallikoondis kaotas võõrsil Valgevenele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis läheb täna vastamisi Valgevenega.
Eesti korvpallikoondis läheb täna vastamisi Valgevenega. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondis kohtus täna EM-valikmängus Valgevenega. Eesti teenis 63:79 kaotuse. Meie koondise suurimaks skoorijaks oli täna Reinar Hallik, kes viskas 14 punkti, Tanel Kurbas lisas 13 silma.

Tasavägiselt alanud mängus nähti avaveerandil veel 10:10 viigiseisu, kuid siis läks kodumeeskond oma teed ning esimese vaatuse lõpuks juhiti 24:20. Meie rahvuskoondis hoidis esialgu vahe väikesena, kuid paraku läksid võõrustajad oma teed ja poolajaks oli tablool seis 42:33.

Teisel poolajal vahet ohtlikuks mängida ei suudetudki ja kokkuvõttes sai Valgevene oma kodus 79:63 võidu. Eesti koondise jaoks oli sealjuures oluline, et kahe mängu kokkuvõttes jäädakse plussi - kuna kodus võideti Valgevenet 81:62, siis tuli tänane seis hoida võimalikult väikese vahega ja seda suudeti, kuna kahe mängu kokkuvõttes jäädi kolme silmaga plussi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles