Eesti koondist toetab novembris Belgias 350 jalgpallisõpra

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gibraltari võrku kaks palli löönud Mattias Käit vastu võtmas õnnitlusi Dmitri Kruglovilt (nr. 5), kelle nurgalöögi järel lõi 18-aastane Fulhami mängumees oma teise värava.
Gibraltari võrku kaks palli löönud Mattias Käit vastu võtmas õnnitlusi Dmitri Kruglovilt (nr. 5), kelle nurgalöögi järel lõi 18-aastane Fulhami mängumees oma teise värava. Foto: Tairo Lutter

Eesti Jalgpalli Liidu teatel on 13. novembril Brüsselis peetavale maailmameistrivõistluste valikmängule Belgia-Eesti pileti soetanud eanm kui 350 Eesti jalgpallisõpra.

Piletite müük Eesti poolehoidjate sektorisse on lõppenud. Eesti Jalgpalli Liidu kaudu broneeriti 353 pääset, mille omanikega võtab alaliit ühendust ja annab informatsiooni selle kohta, kus ja kuidas piletid kätte saab.

Belgia-Eesti MM-valikmängule antakse Brüsselis avavile 13. novembril kell 20.45 kohaliku aja järgi (kell 21.45 Eesti aja järgi). Mängu näitab otsepildis Eesti Televisioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles