Eesti koondis lõpetas curling’u MMi kaotusega

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapten Kaarel Holm
Kapten Kaarel Holm Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Eesti curlinguvõistkond mängis täna segavõistkondade MMil oma viimase kohtumise Walesiga ja kaotas punktidega 3:6.

Seega kogus Eesti segavõistkond Kaasanis toimuval MMil kolm võitu ja neli kaotust. Oma alagrupis saadi kaheksa võistkonna konkurentsis viies koht. Alagrupist pääses edasi ühegi kaotuseta alagrupi liider Saksamaa, kellele järgnesid Šveits ja Türgi.

Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver sõnas, et kuna Eesti segavõistkonna jaoks oli tegemist alles esimese tiitlivõistlusega, võib tulemusega rahul olla. «Võistkonnal on käsil alles esimene täispikk hooaeg ning antud tulemusega oleme väga rahul. Eesti curling saab paremaks ainult seeläbi, mida rohkem on meil mängijaid, kes omavad suurvõistluste kogemust. See kogemus tuuakse Eestisse tagasi ning tänu sellele muutub ka meie siseriiklik konkurents aina tugevamaks,» sõnas Randver.

Eestit esindasid segavõistkondade maailmameistrivõistlustel Elise Nassar, Sten Andreas Ehrlich, Erika Tuvike ja kapten Kaarel Holm. Oma alagrupis kohtusid Eesti curlingumängijad Saksamaa, Šveitsi, Türgi, Sloveenia, Hollandi, Walesi ja Horvaatia esindustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles