Võimas! Eesti epeenaiskond võitis koduse MK-etapi (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas toimuval epeevehklemise MK-etapil teenis Eesti naiskond esikoha. Eesti alistas finaalis 24:21 Prantsusmaa. Eesti naiskonnale on see läbi aegade viies võit MK-sarjas.

Eesti võidukasse naiskonda kuulusid täna Irina Embrich, Kristina Kuusk, Katrina Lehis ja Erika Kirpu.

Turniiri avamatšis alistas Eesti 41:35 Poola, kahe viimase minimatšiga tõid Eestile kaotusseisust võidu Lehis ja Embrich.

Veerandfinaalis alistati närvide mängus 21:18 Ungari ja jõuti poolfinaali, kus oldi juba ülikindlalt 45:23 üle Ukrainast. Kell 16 algavas finaalis kohtub Eesti naiskond Prantsusmaaga, kes lükkas veerandfinaalis üllatuslikult konkurentsist Venemaa naiskonna ja alistas seejärel teises poolfinaalis 45:38 Hiina.

Enne võistlust:

Värskelt uue koosseisu saanud Eesti naiskonda kuuluvad Irina Embrich, Katrina Lehis, Erika Kirpu ja Kristina Kuusk. Eesti vastaseks on avamatšis Poola, kes alistas esimeses ringis 45:36 Iisraeli.

47. Tallinna Mõõga laupäevasel individuaalturniiril sai Eesti naistest parima koha Embrich, kes jõudis poolfinaali, kuid kaotas seal 11:15 venelannale Tatjana Logunovale. Lehis sai kokkuvõttes 11., Kirpu 19., Nelli Paju 23., Kuusk 35. ja Karoliine Loit 57. koha. Julia Beljajeva laeks jäi seekord alagrupiturniir.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles