Ära jäänud mänguga alanud seeria võitis lõpuks Järvamaa

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp.
Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp. Foto: Järvamaa Võrkpalliklubi/Facebook

TTÜ ja Järvamaa Võrkpalliklubi vahelises karikavõistluste veerandfinaalseerias läks edasipääseja selgitamiseks vaja kuldset geimi. Matš ise lõppes Järvamaa 3:1 (19:25, 25:22, 25:14, 25:19) eduga, kuldses geimis oli Järvamaa parem 25:18.

Avamäng jäi selles paaris teadupärast pidamata, kuna tekkis segadus matši alguskellaajaga. Eesti Võrkpalli Liidu sporditehniline toimkond arutas juhtunut ja määras TTÜle 3:0 (25:0, 25:0, 25:0) võidu, vahendab volley.ee.

Eilses mängus näis esmalt kõik samuti Tehnikaülikooli jaoks soodsalt minevat. Avageimis saadi kindel võit ja kuni teise keskpaigani oli matš samuti nende kontrolli all. Siis aga jõutasakaal muutus ning lõpuks pääses nelja parema hulka siiski Järvamaa meeskond.

Avageimis oli TTÜ vastuvõtt 78,6 protsenti ja rünnak 66,7. Kui vastuvõtt jäi ka kohtumise lõpuks väga heaks (74), siis rünnakuid lahendati matši kokkuvõttes vaid 37-protsendiliselt ja vigu kogunes suisa 22. Järvamaa näitaja oli 44,4. Lisaks tegi TTÜ 27 serviviga.

TTÜ suurim punktitooja oli 18 silmaga Oscar Leemets, Richard Orutar lisas 17, ent tema efektiivsusnäitajaks jäi -2. Jörgen Vanamõisa arvele jäi tosin ning Joonas Popmanile ja Dmitri Korotkovile kümme punkti.

Järvamaale tõi Keiro Vantsi 17 punkti. Väga hea matši tegi nurgaründaja Villu Vahter, kes panustas võitu 15 punkti. Diagonaalründaja Linas Petravicius realiseeris 26 tõstest aga vaid kaheksa.

Kesk Eesti meeskonna vastane tuleb Pärnu Võrkpalliklubi ja TTÜ/Kiili vastasseisust. Avamängu võitis Pärnu 3:0, korduskohtumine algab Kiili spordihoones reedel kell 19:45.

TTÜl on võimalik revanš saada aga juba pühapäeval, kui Järvamaaga minnakse vastamisi Balti liiga kohtumises. Paide spordihoones algab kohtumine kell 17. Mängu näeb otseülekandes nii Postimehe kui Kanal 12 vahendusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles