Vitoria Baskonia purustas Istanbuli Fenerbahce

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitoria Baskonia - Istanbuli Fenerbahce.
Vitoria Baskonia - Istanbuli Fenerbahce. Foto: twitter

Euroliiga kuuendas mänguvoorus hävitas Vitoria Baskonia 86:52 Istanbuli Fenerbahce.

Avapoolajal kõigest 25-protsendilist visketabavust näidanud Fenerbahce andis mängu käest teisel veerandil, mis kaotati 27:13. Teisel poolajal suutis Türgi klubi küll visketabavust parandada, ent see jäi ikkagi alla igasugust arvestust – mängu lõpuks tabati kaheseid 36-protsendiliselt (15/41) ning kolmeseid 15-protsendiliselt (4/26). Baskonia vastavad näitajad olid 55 protsenti (20/36) ning 45 protsenti (10/22).

Baskonia skooritegijad jaotusid täna eriti ühtlaselt. Shane Larkin, Johannes Voigtmann ja Andrea Bargnani viskasid kõik 13 punkti, Jaka Blazic sai kirja 11 silma ning koguni viis mängumeest viskasid kõik 6 punkti. Kaotajate poolelt ei suutnud keegi kahekohalist punktiarvet kirja saada, parim oli Kostas Sloukas 9 silmaga.   

Hispaania klubil on tabelis nüüd 4 võitu ja 2 kaotust – sama võiduprotsent on liigas tervelt kuuel meeskonnal, kaasaarvatud Fenerbahcel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles