Klavani noor konkurent on taas valmis mänguminutite eest võitlema

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Gomez (punases)
Joe Gomez (punases) Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan peab lisaks Dejan Lovrenile, Joel Matipile ning nähtavasti ka kaitsvale poolkaitsele Lucas Leivale mänguaja eest nüüd võitlema hakkama ka 19-aastase Joe Gomeziga. 

Pärast rohkem kui aasta pikkust vigastuspausi taas mänguvormi tõusnud Gomez mängis pühapäeval suletud uste taga peetud sõpruskohtumises tugevuselt Inglismaa kolmanda liiga klubi Accringtoniga. See oli esimene kord pärast möödunud aasta oktoobrit, kui Inglismaa noortekoondislane Liverpooli mängusärgi selga tõmbas.

Samas ei kiirusta Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Gomezit veel suurtes mängudes väljakule panema. «See on olnud pikk vigastuspaus ning nüüd on ta taastunud, kuid me ei tohiks kiirustada. Ta on ikkagi veel noor poiss ning saame talle aega anda,» sõnas Klopp.

Lisaks liiguvad Inglismaa meedias kõlakad, et Klopp plaanib jaanuaris tuua meeskonda Saksamaa koondise keskkaitsja Jonathan Tahi. Eelmisel aastal umbes 8 miljoni euro eest Leverkuseni Bayeriga liitunud 20-aastane mängumees on Saksamaa koondises kirja saanud kaks mängu.

Yes @joegomez5 lad !! Getting fitter and stronger everyday. Happy for you ⚽️️

A photo posted by Lucas Leiva (@leivalucas) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles