Mourinho muutus viigi järel kurvaks: meil on terve Inglismaa peale kõige rohkem ebaõnne

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Londoni Arsenali vastu 1:1 viigiga leppima pidanud Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho kirus pärast mängu oma meeskonna halba õnne ja leidis, et tegelikult oleks pidanud United kindla võidu saama.

Kodumeeskond oli terve kohtumise vältel pisut aktiivsem ja 68. minutil viiski Juan Mata Unitedi 1:0 juhtima. Võidupeo rikkus ära vahetusest sekkunud Arsenali ründaja Olivier Giroud, kes jõudis sihile 89. minutil.

«Jäime lihtsalt kahest punktist ilma, kuigi olime ilmselgelt parem meeskond. Arsenalil polnud mingit võimalust võita ja olime kaitses fenomenaalselt head. Lõime ise fantastilise värava ja ainsal juhul, kui nad meie karistusalasse jõudsid ja me ei suutnud olukorda ära klaarida, lõid nad kohe värava,» rääkis portugallasest juhendaja pettunult.

«Arsenalil vedas ja meil oli ebaõnne. Terve Premier League'i peale on just meil kõige rohkem ebaõnne olnud. Olen meeskonna ja fännidega väga rahul. Nad on imelised. Nad olid ausad ja aplodeerisid meeskonnale, kes oleks pidanud kolm punkti koju jätma,» lisas Mourinho.

Viimasest viiest Premier League'i matšist vaid ühe võitnud United on 12 kohtumisega kogunud 19 punkti ja asub tabelis kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles