Video: tüütu spordireporter visati vastu seina

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Crouch (paremal)
Will Crouch (paremal) Foto: twitter

Lõuna-Aafrika Vabariigi kriketimeeskonna kaptenilt intervjuud soovinud Austraalia telekanali reporter sai ebameeldiva vastuvõtu osaliseks ning ta lükati vastu klaasseina.

 Faf du Plessis Foto: AP Photo/Rick Rycroft)
 Faf du Plessis Foto: AP Photo/Rick Rycroft) Foto: RICK RYCROFT/AP

Lõuna-Aafrika Vabariigi kapten Faf du Plessis sattus hiljuti skandaali, kuna ta moonutas omavoliliselt mängupalli. Nimelt oli Du Plessis mängu ajal maiustusi süües oma sõrmi lakkunud ning mängupalli poleerinud. Meest karistati teo eest ka rahatrahviga.

Telereporter Will Crouch proovis Du Plessisilt lennujaamas tema teo kohta kommentaare saada, kuid turvamehed hoidsid usinalt teda kriketimängijast eemal. Olukord muutus ägedaks ning kohati ka päris füüsiliseks.

«Oleme püüdnud antud telekanaliga koostööd teha, kuid selle reporteri käitumine oli lubamatu. See on juba kolmas kord, kui reporter meie mängijale agressiivselt läheneb. Lennujaamas viibinud reporter oli aga lugupidamatu ning eiras täielikult meediaprotokolli,» sõnas Lõuna-Aafrika Vabariigi meeskonna mänedžer Mohammed Moosajee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles