Andi Noot parandas 2000 m jooksus Eesti siserekordit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Noot.
Andi Noot. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Andi Noot püstitas Tartu ülikooli spordihoones toimunud kergejõustikuvõistlusel 2000 m jooksu Eesti siserekordi 5.07,22, mis on üle viie sekundi parem seni kehtinud tippmargist. Varasem rekord 5.13,75 kuulus Kaur Kivistikule, mille ta jooksis Tartus 2014. aastal.

«Sihtisin teise saarlase ja koolivenna Tiidrek Nurme kõigi aegade parimat, väljas joostud 5.06,02, aga ei tulnud päris seda, mida ootasin. 1500 m läbisin 3.48,5-ga, siis tekkis kuskil sekundi murdosaks nõrk koht ja andsin sekundi ära. Tuleb veel endaga tegeleda, et selliseid asju ei juhtuks,» rääkis Noot ajakirja Jooksja Jooksuportaali uudistele.

«Niiöelda toorest hobujõudu on hetkel kamaluga, kuid liiga eufooriasse ei tasu sattuda. Tegemist oli siiski mitte midagi ütleva 2000 m distantsiga. Spordis loevad ainult olümpiadistantsid,» lisas Noot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles