Hamilton kritiseeris vormelijuhte ning õigustas veelkord enda taktikavalikut

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: MOHAMMED AL-SHAIKH/Scanpix

Kolmekordne vormel-1 maailmameister Lewis Hamilton pole rahul vormelisarja juhtidega, kes tema meelest ei suuda ala fännide jaoks piisavalt atraktiivseks teha.

Hamilton andis intervjuu väljaandele Time, kus võrdles vormel-1 ameerika jalgpalliga. «Vormel-1 ei juhita praegu hästi. Näiteks Super Bowl on palju sõurikkam. Ka vormel-1 saaks sarnaseid elemente sisse tuua,» ütles Hamilton.

Hamiltonilt küsiti veelkord ka Abu Dhabi etapi kohta, kus mees tahtlikult sõidu tempo aeglasena hoidis. «Meeskonnatöö on see, kui võistlejatele antakse võrdsed võimalused. Minu garaažipoolel oli aga mitmeid altminekuid, seega ei olnud meil võrdseid võimalusi,» viitas Hamilton teda tabanud rohkele ebaõnnele.

«Lõpuks ei olnudki mul muud varianti, kui seda taktikat kasutada. Ma ei teinud mitte midagi ohtlikku, ma ei seadnud kedagi teist ohtu. Teeksin seda iga kell uuesti. Kui sa lähed võitlema, siis tuleb ka võidelda. Kaotasin meistritiitli ning olen nüüd kaks korda rohkem motiveeritud seda tagasi võitma,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles