Mae: võin oma võistlusega rahule jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae.
Jaak Mae. Foto: Priit Simson

Holmenkolleni MMil 15 km klassikasõidus 14. koha saanud olümpiapronks Jaak Mae jäi oma võistlusega rahule. «Hooaja parim start. Usun, et võin sellega rahule jääda,» sõnas ta rahulolevalt.

«Täna kannatas algusest lõpuni pingutada. Äravajumist polnud. Stardikiirendus oli muidugi tavapäraselt kehv. Aga mul on siiski hea meel, et õnnestus hooaja keskel häirinud hädadest lahti saada ning siin täitsa valuvabalt startida» nentis Mae, kellel kogunes kaotust kuldmedali võitnud Matti Heikkinenile minut ja 28,7 sekundit.

«Tahtsin teha tugeva pingutuse ja seda nautida. Selle eesmärgi täitsin,» nentis Mae, kes esialgu plaanis teha kaasa ka 50 km vabatehnikasõidus. «Vaatame, kuidas järgnevatel päevadel läheb. Puusavalu on uisusõite natuke häirinud. Kui Lauri Rannama suudab imet teha, siis sõidan. Kui aga mitte, siis annaksin parema meelega noortele võimaluse.»

Tubli sõidu tegid ka Algo Kärp, kes oli 23. (+2.08,2) ja nooruke Karel Tammjärv, kes sai 26. koha (+2.15,1).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles