Võhmamees Barutot ootab MMA-karjääri kõige raskem matš

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto põlvedega töötlemas Tsuyoshi Kosakat.
Baruto põlvedega töötlemas Tsuyoshi Kosakat. Foto: Ekraanitõmmis videost

MMA. Eelmisel aastal vabavõitlejana ringi astunud Baruto pidas eile oma kolmanda matši ja sai ühtlasi kolmanda võidu. Lisaks jõudis ta võiduga Saitamas peetava Rizini turniiri poolfinaali. Seal ootab teda tõenäoliselt ees vabavõitluskarjääri kõige raskem matš.

Sarnaselt kahe esimese korraga domineeris Baruto ka eilsel duellil 46-aastase jaapanlase Tsuyoshi Kosaka vastu. Lõpuks läks vaja kohtunike otsust, mis andis vastast kõvasti tuuseldanud eestlasele kindla eelise. Suure mehe kohta pälvis erilist tähelepanu Baruto hea füüsiline vastupidavus.

Eesti üks paremaid vabavõitlejaid Ott Tõnissaar tunnistas, et eestlane kasutas taas oskuslikult ära oma eelised. «Kaaluvahe oli üks argument, kuid valitud oli ka õige taktika,» kiitis Tõnissaar 32-aastast Barutot. «Ei näe, miks ta peaks tulevikus oma taktikas midagi muutma. Kõik tuli hästi välja. Jäi silma, et ta liikus ilusasti. Osa vastase kinnihoidmisest teeb ära küll kehamass, kuid vastupidavus oli tõesti hea.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles