Eestlaste meeskond alustas Poola liiga teist ringi võimsalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht ja Keith Pupart
Robert Täht ja Keith Pupart Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste võrkpallikoondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum alustas Poola Plusliga põhiturniiri teist ringi edukalt, kui sarnaselt esimesele ringile Bielsko-Biala meeskonnale geimi ei loovutatud. Eesti koondislased Robert Täht ja Keith Pupart panustasid võitu vastavalt 12 ja 5 punkti.

Sarnaselt oktoobris peetud põhiturniiri esimese ringi vastasseisule Cuprum Bielsko-Biala võistkonnalt suurt vastupanu ei kohanud, saavutades kodupubliku ees 3:0 (22, 18, 17) võidu, kirjutas Volley.ee.

Viieteistkümnest rünnakust koguni kümme (67%) realiseerinud Robert Täht aitas võitjaid ka kahe pallinguässaga, tõustes 12 punktiga võitjate kolmandaks skooritegijaks. Teine Eesti koondislane Keith Pupart sai kaksteist tõstet, millest viis (42%) lõppesid punktivõiduga. Blokis ega pallingul eestlase arvele punkte ei kantud, küll näitas nurgaründaja neljateist pallingu vastuvõtu juures suurepärast 86-protsendilist täpsust. Tähe sama näitaja oli kaheteist vastuvõtu juures samuti korralik 58%. 

Kuueteistkümnest voorust 31 punkti kogunud Cuprum hoiab kuueteistkümne meeskonna konkurentsis kuuendat kohta, jäädes neljandast võistkonnast Jastrzebski Wegielist maha vaid kahe silmaga. Bielsko-Biala paikneb 12 punktiga 13. real. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles