Klavan sai kollase kaardi, aga Manchester City ja Agüero murti maha

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Craig Pawson näitas Ragnar Klavanile 7. minutil kollast kaarti.
Kohtunik Craig Pawson näitas Ragnar Klavanile 7. minutil kollast kaarti. Foto: Dave Howarth/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool võttis täna olulises Inglismaa kõrgliiga kohtumises vastu Manchester City ja võitis 1:0. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp usaldas algkoosseisu oodatult ka Klavani. Eestlase partneriks oli keskkaitses horvaat Dejan Lovren, Joel Matip on endiselt vigastatud.

Avapoolaja võitis Liverpool 1:0, 8. minutil lõi värava Georginio Wijnaldum. Minut varem sai Klavan kollase kaardi, aga seda mitte niivõrd oma süü läbi - James Milneri kehva tagasisöödu järel tuli Manchester City suur staar Sergio Agüero hullema vältimiseks lihtsalt maha võtta. Teisel poolajal tekkis Liverpoolil kohati raskusi, aga ühtegi sajaprotsendilist väravavõimalust Manchester Cityl siiski ei tekkinud.

Ragnar Klavan (keskel) mängus Manchester Cityga. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/Scanpix
Ragnar Klavan (keskel) mängus Manchester Cityga. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/Scanpix Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpooli ja Manchester City heitlus oli tabeliseisu vaadates ülioluline, sest Liverpool hoiab 43 punktiga teist kohta ja City on 39 punktiga kolmas.

Tabelijuht Londoni Chelsea pidas 19. vooru kohtumise juba ära, kui kodus alistati 4:2 Stoke City. Chelseal on nüüd koos 49 punkti. Manchester United tuli kodus Southamptoni vastu teise poolaja lõpus välja 0:1 kaotusseisust, kui vastavalt 85. ja 86. minutil lõid värava Anthony Martial ja Paul Pogba.

Liverpooli algkoosseis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles