Madridi Real alistas trilleris Maccabi, Panathinaikos sai lisaajal jagu Istanbuli Anadolust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustavo Ayon (viskel)
Gustavo Ayon (viskel) Foto: Mikhail Japaridze/Mikhail Japaridze/TASS

Korvpalli Euroliigas pakkusid põnevusetenduse vanad tuttavad Madridi Real ja Tel Avivi Maccabi. Sel korral lahkus väljakult võiduga Madridi Real, saades Maccabist jagu 80:75.

Madridi parimaks kujunes Gustavo Ayon, kes viskas 14 silma. Esimest korda alles kolmanda veerandi keskel käe valgeks saanud Sergio Llull kogus lõpuks 13 punkti. Maccabi eest viskasid 18 punkti Victor Rudd ja Andrew Goudelock. Tabelis on Real 11 võidu ja viie kaotusega kolmandal kohal, Maccabi on kuue võidu ja kümne kaotusega 13. positsioonil.

Põneva normaalaja järel alistas Ateena Panathinaikos Istanbuli Anadolu Efesi lisaajal 92:81. Võitjate resultatiivseim oli 23 punktiga K.C. Rivers, kaotajate suurim korvikütt oli 15 punkti visanud Thomas Heurtel. Istanbuli klubil on kaheksa võitu ja kaheksa kaotust, millega ollakse tabelis üheksandad, Panathinaikos on üheksa võidu ja seitsme kaotusega kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles