Ennoki koduklubi on edukas nii meistrivõistlustel kui karikavõistlustel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Erakogu

Möödunud hooajal Šveitsi võrkpalli kõrgliigas hõbemedali saavutanud Eesti koondislase Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch jätkab koduliigas kindlalt, püsides turniiritabeli eesotsas. Samuti ollakse jätkuvalt konkurentsis karikavõistlustel. 

Pfeffingeni naiskond on Šveitsi meistrivõistlustel seitsmeteistkümnest mängust kaotanud vaid ühe, kui novembri alguses jäädi 2:3 tulemusega alla koduliiga valitsejale Zürichi Volerole, kellega minnakse teistkordselt vastamisi laupäeval. 12-mängulist võiduseeriat omav Sm'Aesch hoiab 48 punktiga turniiritabelis esikohta, edestades kaks mängu vähem pidanud Volerot nelja punktiga. Viimati mängis eestlanna koduklubi 3:1 (-20, 22, 13, 17) tulemusega üle turniiritabeli viienda võistkonna Hotel Cristali, kelle vastu tõi kogu mängu platsil viibinud Ennok 12 punkti, kirjutas volley.ee.

Lisaks meistrivõistlustele näidatakse edukaid esitusi ka karikavõistlustel, kus eile jõuti poolfinaali. Veerandfinaalis pidi Pfeffingeni 3:0 (12, 18, 19) paremust tunnistama koduse liiga kaheksas naiskond Lugano Volley. Algusest lõpuni võitjaid aidanud ja 50-protsendilist rünnakuefektiivsust näidanud Ennok kogus veerandfinaalis kõik oma seitse punkti rünnakul. Sm'Aeschi poolfinaalvastane veel selgunud ei ole, kuid eestlanna kommenteeris volley.ee-le, et kui õnnestub Volerot vältida, võidakse jõuda finaali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles