Järelvaadatav: Björgen korraldas Otepää raskel rajal jõudemonstratsiooni (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Murdmaasuusatamise Otepää MK-etapil võitis naiste 10 km eraldistardist klassikasõidu võimsalt norralanna Marit Björgen, edestades 26,5 sekundiga rootslannat Charlotte Kallat. Kolmanda koha sai MK-sarja üldliider Heidi Weng, kes kaotas Björgenile koguni 57,2 sekundiga. Järgnesid Ingvild Flugstad Östberg (+1.17,4) ja lõpukilomeetritel väsinud poolatar Justyna Kowalczyk (+1.19,7). Esikuuiku lõpetas soomlanna Krista Pärmäkoski (+1.23,1). Parima eestlannana sai Tatjana Mannima 53. koha, Anette Veerpalu lõpetas 55. kohal.

Ülekanne on järelvaadatav!

Enne võistlust:

MK-sarja üldliider on enne Otepääd peetud 21 etapi järel norralanna Heidi Weng, talle järgnevad soomlanna Krista Pärmäkoski ja Wengi kaasmaalanna Ingvild Flugstad Østberg. Tavadistantside arvestuses on Weng samuti liider, Østberg teine ja Pärmäkoski kolmas.

Kahe aasta tagusest Otepää etapist on kindlasti head mälestused Østbergil, kes võitis toona individuaalse klassikasprindi ja oli paarissprindis koos Maiken Caspersen Fallaga teine. Tänavu on MK-sarjas 10 km eraldistardist sõit kavas olnud vaid korra, kui hooaja avaetapil Rukal võitis Marit Bjørgen Pärmäkoski ja Wengi ees.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles