22-aastane vormelitäht võlus ära kolmekordse maailmameistri tütre

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat ja Kelly Piquet.
Daniil Kvjat ja Kelly Piquet. Foto: Daniil Kvjat / Instagram

Vormel-1 sarjas Toro Rosso võistkonnas kihutav 22-aastane venelane Daniil Kvjat peab veel pisut pingutama, et kerkida oma uue kallima silmis maailma parimaks vormelisõitjaks. Nimelt on Kvjati silmarõõm kolmekordse maailmameistri Nelson Piquet' tütar Kelly.

Kvjat ja temast kuus aastat vanem Kelly ei tee oma suhtest saladust, postitades sotsiaalmeediasse üheskoos pidevalt pilte. Ehk aitab kaunitar Kvjatil ka rajal kindlamat sõitu näidata, sest lõppev hooaeg polnud noorele venelasele just parim. Esmalt kaotas ta nelja etapi järel koha Red Bulli tiimis, ehkki oli hooaja kolmandal etapil Hiinas poodiumile tõusnud. Toro Rossosse siirdununa jõudis ta punktikohale vaid kolm korda ning lõpetas hooaja 14. kohaga.

Kelly on Nelson Piquet' järeltulijatest vanuselt kolmas. 1981., 1983. ja 1987. aastal vormel-1 sarja maailmameistriks tulnud brasiillase seitsmest lapsest on tuntuim Nelson Piquet Jr., kes sõitis aastatel 2008-09 vormel-1 sarjas Renault' tiimis, kuid sattus siis skandaali, mis maksis tiimibossile Flavio Briatorele töökoha. Pärast seda sõitis Piquet Jr. mitu hooaega NASCARis ja muudes sarjades, kuni siirdus 2014. aastal vormel-E sarja ja võitis selle. 

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet) on

Life's too boring without you ❤ #VdayEveryday

A post shared by Kelly Piquet (@kellypiquet) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles