Žalgiris sai hädavajaliku võidu ning hoidis unistust veerandfinaalist elus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patty Mills (vasakult) oja Paulius Jankunas
Patty Mills (vasakult) oja Paulius Jankunas Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS

Korvpalli Euroliiga läheneb põhiturniiri kulminatsioonile. Reede õhtul toimunud mängus alistas Kaunase Žalgiris 82:80 Kaasani Unicsi ning astus sellega sammukese veerandfinaalile lähemale. Tõsi, neli mängu enne põhiturniiri lõppu ollakse maagilisest kaheksandast kohast jätkuvalt kahe võidu kaugusel.

Võidumängus Unicsi vastu säras leedukate eest Paulius Jankunas, visates 21 silma. Lisaks võttis 32-aastane leedukas maha 7 lauapalli ning andis 3 korvisöötu. Kaotajate parim oli harjumuspäraselt Keith Langford 27 silmaga.

Neli vooru enne põhiturniiri lõppu on Žalgiris 12 võidu ja 14 kaotusega kümnendal kohal. Nende ees on üheksandal positsioonil Istanbuli Darüssafaka 13 võidu ja 13 kaotusega. Reedel alistas Darüssafaka 67:56 Barcelona. Viimasel veerandfinaalkohal ehk kaheksandal positsioonil on praegu Istanbuli Anadolu Efes 14 võidu ja 12 kaotusega.

Žalgiris peab põhiturniiri viimased mängud kodus vastavalt Istanbuli Anadolu Efesi ja Milano Olimpia vastu, võõrsil kohtutakse Tel Aviv Maccabi ja Vitoria Baskonia vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles