Merike Anderson krooniti taas Belgia karikavõitjaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson (palliga) Eesti koondise särgis.
Merike Anderson (palliga) Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti parim naiskorvpallur Merike Anderson ja tema koduklubi Castors Braine tulid eile taas Belgia karikafinaali võitjateks, kui alistasid Monceau's peetud mängus kindlalt DS Waregemi 95:67. Ühtlasi on nad ihaldatud võidutrofee saanud endale koguni kolmel korral viimase nelja aasta jooksul.

Kui poolaja võitis Braine 41:32, siis enne viimast veerandit juhtis Andersoni koduklubi 69:53. Ligi 1500-pealise publiku ees 27 minutit platsil veetnud Anderson viskas 9 punkti, võttis 4 lauapalli, andis 2 korvisöötu ning tegi 3 vaheltlõiget.

Võitjate parimana kogus Kaleah Cooper 24 punkti ja 7 lauapalli, Nikola Milic lisas 17 punkti ja 15 lauapalli ning nii Antonia Delaere kui ka Celeste Trahan-Davis tõid mõlemad 13 silma.

Belgia liigas on Braine ülikindel liider, olles võitnud seni kõik 22 kohtumist. Teisel kohal asub Waregem 19 võidu ja 3 kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles