FC Barcelona lubab Lionel Messi osas suurepäraseid uudiseid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Juba pikemat aega on spekuleeritud, et FC Barcelona jalgpalliklubi tähtmängija Lionel Messi ei soovi pikendada klubiga lepingut ja võib seetõttu tiimist lahkuda. Messi kontraht Barcelonaga lõppeb 2018. aasta suvel ehk järgmise hooaja järel oleks ta vaba mees. Siiski teatas Kataloonia suurklubi spordidirektor Robert Fernandez, et peagi on oodata aga häid uudiseid.

Messi tegi Barcelona särgis debüüdi 2004. aastal. 2012. aastal sai temast klubi läbi aegade suurim väravakütt, kui ta ületas Cesar Rodrigueze rekordi. 2014. aastal sai temast klubi suurim väravakütt Hispaania kõrgliigas, see tippmark kuulus varasemalt Telmo Zarrale, kirjutab Reuters.

Messit peetaksegi klubi läbi aegade parimaks mängijaks ja tiim on valmis tegema kõike, et temaga lepingut pikendada. Kuulujuttude kohaselt ei ole kokkuleppele jõudmine aga nii lihtne. Fernandez on aga kindel, et peagi saavad nad fänne rõõmustada.

«Messi pikendab lepingut. Ma olen seda alati öelnud,» teatas Fernandez Cadena Ser’ile. «Mul ei ole ühtegi kahtlust. Kui ma vaatan talle silma, siis näen, et ta on õnnelik. Ma ei taha siiski väga palju rääkida, kuna veel on mõned lahendamata küsimused.»

Samamoodi usub Fernandez, et klubiga pikendab lepingut ka Andres Iniesta, kelle praegune kontraht lõppeb samuti 2018. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles