Raisma vastase käitumisest: pärast mängu on selline asi idiootsus

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisekoondis juhib avapäeva järel Davis Cupil Monaco vastu 2:0. Teises mängus alistas 19-aastane Kenneth Raisma (ATP 685.) endast aasta vanema Lucas Catarina 6:3, 6:0, 6:4. Pärast mängu oli Catarina äärmiselt vihane ning peksis reketit vastu maad.

«Seda ikka juhtub. Mina seda ei poolda, kuigi endalgi vahest juhtub. Pärast mängu on selline asi aga idiootsus,» andis Raisma vastase käitumisele hinnangu.

Mängust rääkides tunnistas eestlane, et oli enne kohtumist närvis. «Kerge värin oli sees, aga mida mäng edasi, seda vähemaks seda jäi. Teadsin, et oleme 1:0 ees, aga see ei muutnud suures pildis asja. Pidin võidu ikkagi koju tooma,» lausus Raisma.

Raisma on rahul, et suutis mängu lõpuni korralikult mängida. «Kui oled kaks setti võitnud, siis võib pingelangus tekkida. Kuna vastasel on sellisel hetkel selg vastu seina, siis ei tohi end lõdvaks vasta. Õnneks suutsin lõpuni keskenduda,» jätkas ta.

Oma karjääri tulevikust rääkides ütles tennisist, et unistused on tal suured. «Mul on kõrgemad sihid, kui tennise maailma edetabeli esisada. Kuid kolme aasta jooksul võiks saja sekka jõudmine tõesti eesmärk olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles