M-Spordi boss Korsika rallist: ma ei taha enam kunagi sellises olukorras olla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak sai Korsika teedega sõbraks, aga jäi punktideta.
Ott Tänak sai Korsika teedega sõbraks, aga jäi punktideta. Foto: Timo Anis

M-Spordi rallimeeskonda ootab enne aprilli lõpus toimuvat Argentina MM-rallit ees suur töö, sest vaja on selgitada, mis põhjusel M-Spordi masinad Korsika MM-rallil sõitjaid alt vedasid.

Erinevaid tehnilisi probleeme esines nii Sebastien Ogier’l, Ott Tänakul kui ka DMACKi värvides M-Spordi Ford Fiestaga sõitval Elfyn Evansil. «Liiga palju probleeme ühe nädalavahetuse kohta. Mitte ainult minu autol, aga ka mõlema tiimikaaslase autol. Tiimi ootab ees kõva töö,» ütles Ogier, kes teenis hoolimata probleemidest teise koha.

«Me ei taha sellises olukorras enam olla. See oli väga stressirohke,» ütles M-Spordi boss Malcolm Wilson Autospordile. «Me seisime silmitsi probleemidega, mida me enne kogenud ei olnud. Võin teile kinnitada, et töötame nendega ning proovime järgmiseks ralliks kõik korda saada.»

Meeskonda ootab järgmisel nädalal ees viiepäevane test, mille jooksul üritatakse autot arendada ning nädalavahetusel painanud probleemidele jälile jõuda. «Usun, et liigume tegelikult õiges suunas. Meil oli Korsikal ju tegelikult kiirus olemas,» tõi Ogier välja positiivse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles