Arsenal võitis taas ning ohustab nüüd Liverpooli Meistrite liiga kohta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud (paremal) koos Aaron Ramsey'ga väravat tähistamas.
Olivier Giroud (paremal) koos Aaron Ramsey'ga väravat tähistamas. Foto: Stefan Wermuth/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis kolmanda järjestikkuse võidu Londoni Arsenal, kes alistas võõrsil 4:1 Stoke City. Tänu võidule elab endiselt ka Arsenali eesmärk, milleks on loomulikult tulevaks hooajaks Meistrite liiga koha kindlustamine.

Kohtumise avapoolaeg lõppes Arsenali 1:0 eduseisus, avapoolaja ainsa värava lõi 42. minutil Olivier Giroud. Teisel poolajal suurendas 55. minutil Arsenali eduseisu Mesut Özil.

67. minutil lõi Peter Crouch ühe värava Stoke City poolt tagasi, kuid Alexis Sancheze tabamus 76. ja Giroud’i teine tabamus 80. minutil vormistasid lõppseisu.

Kaks kohtumist enne hooaja lõppu on Arsenal nüüd turniiritabelis 69 punktiga 5. kohal. Viimasel Meistrite liigasse viival positsioonil ehk 4. kohal on Ragnar Klavani tööandja FC Liverpool 70 silmaga.

Liverpoolil on sel hooajal jäänud veel mängida West Ham Unitediga võõrsil (14. mai) ning Middlesbrough’ga koduväljakul (21. mai).

Arsenalil seisavad ees veel kodumängud Sunderlandiga (16. mail) ning Evertoniga (21. mail).

Premier League’i tabelitipp:

  1. Londoni Chelsea 87 punkti/36 mängu
  2. Tottenham 77/35
  3. Manchester City 72/36
  4. Liverpool 70/36
  5. Londoni Arsenal 69/36
  6. Manchester United 65/35
  7. Everton 61/37
  8. West Bromwich Albion 45/36
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles