Jüri Vips tõusis poodiumile ja jätkab sarja liidrina

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips Lausitzringil.
Jüri Vips Lausitzringil. Foto: Prema Powerteam

Saksamaa vormel-4 meistrivõistlused jätkusid Lausitzringi rajal, kus Jüri Vips saavutas võistlussõitudes 3. ja 5. koha ning juhib kahe etapi kokkuvõttes sarja punktitabelit.

Kvalifikatsioonis oli Vips kimpus auto tehniliste probleemidega ja seetõttu oli raske head stardikohta saada. Nädalavahetuse avasõidus tegi 12. kohalt alustanud Vips suurepärase stardi tõustes esimeste kurvidega mitme koha võrra. Hiljem möödus ta veel paarist konkurendist ja lõpetas võistluse 3. kohaga.

Teine sõit oli mõneti esimese kordus, sest taas õnnestus seekord 9. kohalt startinud Prema Powerteami võistkonna sõitjal mööduda stardiga mitmest konkurendist ja finišeerida lõpuks 5. kohaga. Kahjuks ei teeninud Vips lisapunkte viimasest sõidust, sest stardijärgsetes kurvides sattus eestlane paari sõitja trügimise tagajärjel avariisse ja oli sunnitud katkestama.

«Autoga oli kvalifikatsioonis veidi probleeme, aga avasõit tuli väga edukalt välja. Positiivne on see, et õnnestus punktitabelis liidrikohta kindlustada ja punktivahet lähimate rivaalidega kasvatada,» sõnas Vips.

Järgmine etapp Saksamaa vormel-4 sarjas sõidetakse kolme nädala pärast Spielbergi ringrajal Austrias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles