Tennisist visati ajakirjaniku käperdamise eest Prantsusmaa lahtistelt välja

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxime Hamou ei osanud sündsalt käituda ja nüüd tal Prantsusmaa lahtistele enam asja pole.
Maxime Hamou ei osanud sündsalt käituda ja nüüd tal Prantsusmaa lahtistele enam asja pole. Foto: ERIC FEFERBERG/AFP

Maxime Hamou’l enam Roland Garros’ tennisekompleksi asja pole. Prantsusmaa lahtiste korraldajad tühistasid maailma edetabelis 287. kohta hoidva prantslase akrediteeringu, sest mees ei suutnud üksikmängu avaringis saadud kaotuse järel käsi eemal hoida teda intervjueerinud naisajakirjanikust.

Läbi kvalifikatsiooniturniiri end kodusel suurel slämmil põhitabelisse murdnud Hamou kaotas seal kohe avaringis Uruguai tennisistile Pablo Cuevasele. 3:6, 2:6, 4:6. Eurospordile antud matšijärgses intervjuus pani mees käe ümber ajakirjanik Maly Thomasele ning muudkui üritas teda musitada.

«Kui me poleks olnud otse-eetris, oleksin talle virutanud,» vahendab Huffington Post Thomase sõnumit, et vahejuhtum oli talle erakordselt ebameeldiv.

Et Hamou ahistas ajakirjanikku, oli ilmne ka turniiri korraldajatele: tennisisti akrediteering tühistati ehk kuigi tema mängud Prantsusmaa lahtistel on niigi mängitud, ei saa ta enam ülejäänud turniiri pealtvaatajana kaema minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles