Võimas video: Vassiljevi tabamus valiti Poolas hooaja kauneimaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljev, kes kuulus tänavu Poola kõrgliigas mängiva Białystoki Jagiellonia koosseisu, lõi tänavu sügisel Krakowi Wisla võrku tabamuse, mis valiti möödunud nädalavahetusel lõppenud Poola meistriliiga hooaja kauneimaks väravaks.

32-aastane Vassiljev jooksis tänavu Jagiellona särgis Poola meistriliigas väljakule 32 korral, mille jooksul lõi 13 väravat ning jagas kaaslastele 14 tulemuslikku söötu.

Meistriliiga lõpetati hõbemedalitega, mis on Jagiellonia klubi ajaloo parim tulemus.

Hooaja parimaks mängijaks valiti aga Poola meistriks tulnud Varssavi Legia klubi belglasest poolkaitsja Vadis Odjidja-Ofoe, kes kogus mängijatelt ja treeneritelt hääletusel 210 häält. Vassiljev oli teine (45 häält) ja Poznani Lechi ründaja Marcin Robak kolmas (13 häält).

Vaata videost Vassiljevi tabamust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles