Erki Nool: ootan Janek Õiglaselt hüpet stabiilsuses

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja Erki Nool (vasakul) ja Janek Õiglane 2015. aastal Kadriorus peetud U23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel, kus Õiglane võitis pronksmedali.
Olümpiavõitja Erki Nool (vasakul) ja Janek Õiglane 2015. aastal Kadriorus peetud U23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel, kus Õiglane võitis pronksmedali. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Olümpiavõitja Erki Nool sõnas Kuku raadio saates «Spordireporter», kommenteerides kümnevõistleja Janek Õiglase esinemist kergejõustiku MMil, et 23-aastane sportlane näitas väga head võistlusnärvi. Peamine arengukoht on Noole arvates kiirus.

Õiglane saavutas Londoni MMil 8371 punktiga neljanda koha, kusjuures parandas isiklikku rekordit 201 punktiga. «Peaaegu 8400 punkti on kätte saadud. Järgmise aasta väljakutse on seega: kuidas muuta treeningud efektiivsemaks ja kvaliteetsemaks, et väike arenguhüpe lisanduks? Üks kord sellist tulemust teha on lihtsam, kui seda korrata. Kõige rohkem ootangi Janekilt nüüd hüpet stabiilsuses,» rääkis Nool.

Kuidas aga stabiilsus saavutada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles