Tänaku konkurent on tiitlijahist loobunud

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Autoralli maailmameistrivõistlustel kolmandal kohal paiknev Thierry Neuville vihjas pärast Kataloonia ralli katkestamist, et meistritiitel on sisuliselt püüdmatu.

«Me andsime endast maksimumi, et tiitlikonkurentsis püsida, aga paraku on see osa võidusõidust. Meie nädalavahetus ebaõnnestus,» kommenteeris Hyundai võidusõitja möödunud rallit võistlussarja koduleheküljele. «Oleme varasematel hooaegadel näinud tõuse ja mõõnasid, aga nagu alati, me kaotame ja võidame üheskoos.»

Belgia ralliäss kaotab kaks etappi enne hooaja lõppu liidrikohal paiknevale Sebastien Ogier’le 38 punktiga ja Ott Tänakule ühe silmaga. «Peame vaatama kaugemale ja lõpetama aasta paari kena tulemusega,» rääkis Neuville ning lisas, et tema ülesanne on sõita nii kiiresti kui võimalik ja anda meeskonnale tagasisidet.

Järgmine etapp sõidetakse oktoobrikuu viimasel nädalavahetusel Walesis, kus võivad meistritiitli kindlustada sõitjate arvestuses Ogier ja meeskonna arvestuses M-Sport.

Sõitjate arvestus: 1. Ogier 198 (M-Sport), 2. Tänak 161 (M-Sport), 3. Neuville 160 (Hyundai), 4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123, 5. Dani Sordo (Hyundai) 94, 6. Elfyn Evans (M-Sport) 93.

Meeskondlik arvestus: 1. M-Sport 358, 2. Hyundai 275, 3. Toyota 225, 4. Citroen 198.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles