Indrek Siskast saab esimene välismaal mängiv Eesti profirannajalgpallur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Urmas Luik

Eesti rannajalgpallikoondise väravakütt Indrek Siska siirdus esimese eestlasena välismaale profileiba teenima.

Siska sõlmis hooaja kestva profilepingu Iisraeli klubiga Kfar Qasem BSC, mis on tulnud viimasel kahel aastal Iisraeli liigas kolmandaks ning sihib uuel hooajal meistritiitlit, vahendab Eesti Rannajalgpalli Liidu kodulehekülg.

«Selle eesmärgi saavutamiseks on palgatud lisaks minule ka kaks brasiillast ja kolm Iisraeli koondislast,» sõnas Siska.

Mängija sõnul avanes talle võimalus tänu õigel ajal õiges kohas positiivselt silma paistmisele. «Aastal 2008 saime valitseva Eesti meistrina (2007 tuli Betoon Eesti meistriks) võimaluse osaleda Šveitsis rahvusvahelisel klubide karikaturniiril, kus osales ka Israeli meisterklubi Netanya Diamonds. Mängisime nende vastu ja kaotasime 10:4, kus mul õnnestus lüüa kõik neli väravat,» rääkis ta. «Eks seal jäin juba Iisraeli manager’ile silma, aga murdepunkt oli kindlasti eelmisel aastal MM-valikturniiril Eesti koondise võit Iisraeli koondise üle. Võitsime üliolulise mängu 5:2, kus ma lõin kaks tähtsat väravat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles