Manchester City ründaja sattus enne matši rünnaku ohvriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling võitlemas Danny Rose'iga. Hommikul pidi ta võitlema aga tundmatu mehega.
Raheem Sterling võitlemas Danny Rose'iga. Hommikul pidi ta võitlema aga tundmatu mehega. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Eile Tottenhami vastu kaks väravat löönud Manchester City ääreründaja Raheem Sterling sattus veidi enne matši rassistliku rünnaku ohvriks. 

Intsident juhtus eile hommikul, kui Sterling saabus City noorteakadeemiasse õhtuseks mänguks valmistuma. Inglane oli auto ära parkinud ning teel riietusruumidesse, kui teda peatas üks mees, kes asus Sterlingut neegriks sõimama ning lõi teda mitu korda vastu jalga. 

23-aastane Sterling intsidendis siiski vigastada ei saanud. Telegraphi andmetel Sterling meest ei tundnud. Hetkel pole teada, kas Manchester City tegi politseile avalduse, kuid intsident jäi turvakaameratele.

Manchester City alistas Tottenham Hotspuri 4:1, Sterling lõi hooaja 14. ja 15. värava. Koduväljakul mänginud Manchesteri meeskond teenis seejuures ka hooaja 17. võidu ning suurendas liigatabelis lähima jälitaja ees edu 14-punktiliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles