Poola jalgrattur katkestab Giro abiellumise tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmad.
Pulmad. Foto: SCANPIX

Enamik suurtuuridel osalevatest sprinteritest teavad, et nende mäng saab läbi mägiste etappidega, kuid Vacansoleili ratturil Michal Golasil on omapärane katkestamise põhjus – ta peab jõudma 28. mail Poolas toimuvale enda pulmapeole.

Golas ja tema elukaaslane Agatha panid pulmapäeva paika varakult ja Vacansoleili juhtkond oli enne tema Giro nimekirja panemist huvide konfliktist teadlik. Itaalia velotuur lõpeb 29. mail, kuid 27-aastane Golas pole veel otsustanud, millal ta võistluse pooleli jätab, kirjutab spordipartner.ee.

Huvitava kokkusattumusena pole Golas ainus Vacansoleili rattur, kes suurtuuri käigus naise kosib. Thomas De Gendti pulm on planeeritud tuleva aasta 30. juunile ehk samale päevale, kui Liege’is toimub Tour de France’i proloog.

Mõlemad sündmused on belglasele ühtviisi olulised ja et neist osa saada, kavatseb ta rentida helikopteri, et pulmast aasta tähtsaima võistluse starti jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles