Karpak on tõusnud Kieli MK-etapil neljandale kohale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Saksamaal Kielis jätkus täna Rahvusvahelise Purjetamisliidu ISAF Maailma Karika viimane, seitsmes etapp Kieler Woche. Teise päeva järel on Finn klassis võistlev Deniss Karpak tõusnud 4. kohale.

Karpak lõpetas tänased võistlussõidud 6., 1. ja 3. kohaga ning on kokkuvõttes 46 mehe seas neljas. Samas klassis võistlev Lauri Väinsalu sai täna kirja 13., 14. ja 22. koha ning hoiab sellega hetkel 19. positsiooni. Juhib prantslane Jonathan Lobert.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) said naiste 470 klassis kirja  5. ja 7. koha ning paiknevad teise päeva järel kuuendal positsioonil. 19 naiskonna seas on liidriks ameeriklannad Erin Maxwell ja Isabelle Farrar.

Laser klassis võistlev Karl-Martin Rammo on platseerunud 15ndaks, tema tänased tulemused olid 10. ja 5. koht. Argo Vooremaa finišeerus tänases kahes võistlussõidus 7. ja 22. kohal ja on kokkuvõttes 20. positsioonil. 102 mehe seas juhib regatti Uus-Meremaa purjetaja Josh Junior.

Meeste RS:X purjelaual on Johannes Ahun hetkel 20. kohal, tema tänased finišitulemused olid 10 ja 15. Henri Kaar oli täna sõitudes 19. ja 16. kohal ning on sellega kokkuvõttes 22. positsioonil, temast ühe koha võrra tagapool asetseb Kevin Jakobson (Noblessneri JK). Poolakas Przemyslaw Miarczynski hoiab 44 võistleja seas esikohta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles