MUST NÄDALALÕPP: Levadia sai kaks tehnilist kaotust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia mängijad.
Tallinna Levadia mängijad. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Levadia jalgpallimeeskonnale kujunes eelmine nädalavahetus eriti nukraks, kui klubile määrati kaks tehnilist kaotust. Seega tühistati esindusmeeskonna 2:0 võit FC Kuressaare ja duubelvõistkonna 6:1 võit esiliigas Kiviõli Tamme Auto üle.

Mõlemas kohtumises rivistas Levadia üles mängukeelu kandnud palluri. Mängus Kuressaare vastu tuli vahetusest platsile Albert Taar, kel oli aga esiliigas veel ühe kohtumise jagu keeldu kanda.

Kuna meistrivõistluste juhendi kohaselt ei tohi mängija kaasa teha teise liiga mängus enne keelu täielikku ärakandmist, sai Kuressaare sellest mängust kirja 0:- võidu.

Eilses esiliiga kohtumises käis väljakul Kevin Ingermann, kes kandis samuti mängukeeldu. Levadia II suur võit muudeti -:1 kaotuseks.

Levadia langes meistriliigas selle tulemusel teiselt kohalt kolmandaks, duubelvõistkond säilitas napilt esiliiga liidripositsiooni.

Neljapäeval alustab Levadia euromänge Luksemburgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles