ManU mure: suure raha eest ostetud mängumees ei oska inglise keelt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea (palliga) ManU eest sõprusmängu pidamas.
David de Gea (palliga) ManU eest sõprusmängu pidamas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi soetas sel suvel endale 20 miljoni euro eest hispaanlasest väravavahi David de Gea, kellest peaks saama legendaarse Edwin van der Sar’i mäntlipärija.

Nüüd tunnistas ManU juhendaja Alex Ferguson, et üks asi valmistab talle 20-aastase hispaanlase juures muret. Nimelt ei oska Fergusoni sõnul de Gea piisavalt inglise keelt, kirjutab Sunday Mirror.

«Ainuke probleem de Gea juures on see, et ta ei räägi inglise keelt. Õpetame talle kindlaid fraase ja hüüdeid, mida ta saab kaitsjatega vahetada,» sõnas Ferguson. «Mulle ei valmista muret tema noorus. Jälgisin ka Petr Cechi noores eas, kuid me loobusime temast just vanuse tõttu. Hiljem läks ta Chelseasse ja meile sai selgeks, et tegime vea.»

«Praegu ei ole ta füüsiliselt väga hea. Ta on pikk ja kiitsakas, kuid teeme nende asjade kallal tööd,» lisas Ferguson.

De Gea’st sai suvise tehingu järel läbi aegade kalliduselt teine väravavaht. Varasemalt on rohkem makstud vaid itaallase Gianluigi Buffoni eest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles