Kümme Viljandi linnajooksjat pääseb järgmisele jooksule tasuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajooks.
Viljandi linnajooks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kümme tänavu Viljandi linnajooksul osalejat saavad järgmise aasta jooksule tasuta stardikoha.


Korraldajad loosivad 2012. aasta jooksule viis tasuta stardikohta välja nende vahel, kes on registreerunud enne 20. septembrit ning viis kohta läheb loosimisele kõigi nende vahel, kes on end jooksule kirja pannud 7. oktoobriks. Need, kes võidavad esimeses loosimises, teises enam osaleda ei saa, Esimesed viis õnnelikku teatatakse 21 septembril aadressil www.sportinfo.ee/linnajooks. Ülejäänud viis aga 8.oktoobril.

Tänavu juba 56. korda toimuv Viljandi Linnajooks saab stardi 9. oktoobril kell 12 Vabaduse platsilt. 13,5 kilomeetri pikkuse raja trass on sarnane mullusega ning see kulgeb mööda Viljandi tänavaid ja parke.

Septembri lõpuni maksab täiskasvanule osalemine 6 eurot. Veteranid ja noored, kes on sündinud 1993. aastal või hiljem pääsevad jooksma 4 euro eest. Kepikõnnil osalemisele saab end registreerida 3 euro eest. Lisainfo leiab www.sportinfo.ee/linnajooks või Viljandimaa Spordiliidust
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles