Adrenalin Arena Cupi teise etapi võitis Gert Krestinov

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrenalin Arena Cup
Adrenalin Arena Cup Foto: Maario Ehte

Laupäeval jätkusid Sõmerpalus Adrenalin Arena Cupil superkrossi põnevad sõidud.

Sõidud olid taas ülipõnevad, teise etapi võit oli Gert Krestinovile väike lohutus pärast esimese etapi tagasihoidlikku esitust, sarja üldvõit läks Lätti.

Sarnaselt reedel sõidetud esimese etapiga pääses läbi eelsõitude, lohutussõitude, poolfinaalide ja last chance sõidu finaali 14 krossimeest. Sarnaselt esimese etapiga haaras kohe liidrikoha Gert Krestinov, Aigar Leok ja Andero Lusbo tema järel. Esimesel päeval säranud Toms Macuks Lätist ja Vytautas Bucas Leedust alustasid tagasihoidlikult ja ette rutates võib öelda, et Bucas finišilippu ei näinud kui ta peale kukkumist katkestas. Liidrite osas finaalis enam muutusi ei toimunud, Gert Krestinov tegi perfektse esituse ja ei lasknud kellelgi esikohta ohustada, tema järel teisel kohal lõpetas sõidu Aigar Leok, kolmandaks sõitis end avaetapi võitnud Toms Macuks. Neljas oli USA superkrossi äss Jason Thomas, viies Davis Livs Lätist ja kuues Andero Lusbo.

Kahe etapi kokkuvõttes läks etapivõit ja sellega kaasnev 1000 euro suurune preemia Toms Macuksile, kes edestas kolme punktiga Aigar Leokit.

Gert Krestinov: «Täna sujus kõik hästi, kolm stardivõitu ja etapivõit. Pidasin füüsiliselt hästi vastu ja suutsin sõite kontrollida. See näitab, et olen ettevalmistusega uueks hooajaks õigel teel.»

Aigar Leok: «Väga lahe võistlus, tänud korraldajatele. Sõit oli okei, kohaga võib rahul olla, kuid kahjuks läks üldvõit Lätti. Oleks pidanud finaali võitma, eks üritasin, kuid ei tulnud välja. Vaatamata sellele ürituse ja nädalavahetusega rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles