ManU valmistub Inglismaa kõrgliigat vapustavaks tehinguks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard
Frank Lampard Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson kavandab sensatsioonilist üleminekut. Nimelt soovib ta hankida meeskonna ridadesse Londoni Chelseas pingipoisiks taandunud Frank Lampardi.

ManU- l on viimasel ajal olnud probleeme mitmete poolkaitsjate vigastustega ning Ferguson soovib sellele positsioonile jõudu juurde tuua. Samas on ta alati imetlenud Lampardi oskusi. Kui Chelsea poolkaitsja peakski ManU särgi selga tõmbama, siis kindlasti oleks tegemist Inglismaa kõrgliiga viimase aja ühe ootamatuma tehinguga, kirjutab Sportsmail.

33-aastase Lampardi praegune leping Chelseaga kehtib veel 18 kuud ning seetõttu võib tema müümine tulla ka kõne alla. Nimetatud asjaolusid arvesse võttes võib ka tema müügisumma kujuneda küllaltki madalaks.

Samas ei pruugi Londoni klubi loovutada oma ühte legendaarsemat mängijat suurele rivaalile. Lisaks võib ManU-le probleeme valmistada ka Lampardi suur palgasoov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles