Liverpool üritas Carrollit Manchesteri sokutada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Carroll
Andy Carroll Foto: SCANPIX

Liverpool tegi ootamatu pakkumise Manchester Cityle, kes on hädas jonniva Carlos Teveziga – andke argentiinlane meile ja saate vastu Andy Carrolli. City otsustas sellisest vahetusest siiski keelduda.

Carroll tuli 35 miljoni naela eest Newcastle’ist Liverpooli vaid aasta eest, kuid pole suutnud punases särgis loodetud kombel särada. Summa poolest oli tegu kõigi aegade suuruselt kaheksanda üleminekuga, kuid Carroll on Liverpooli särgis suutnud 35 mänguga lüüa kõigest 6 väravat. Lisaks heidetakse ründajale ette kehva keskendumist ja näiteks Inglismaa koondise peatreener on Carrolli lausa avalikult noominud, et mees võiks vähem pidutseda.

Nii avalikult ei ole Liverpool aga seni üritanud inglasest vabaneda. City on Tevezi väärtuseks hinnanud 25 miljonit naela, seega oleks Liverpool valmis kümme miljonit naela korstnasse kirjutama.

Ehkki City peatreener Roberto Mancini on Carrollit varem tunnustanud, lükkas Manchesteri klubi Liverpooli pakkumise kiirelt tagasi. 11 nädalat eemal olnud Carlos Tevez, kes sattus sügisel pärast platsileminekust keeldumist Mancini põlu alla, kavatseb agendi kinnitusel uuel nädalal klubisse naasta ja asuda taas oma koha eest võitlema.

City katsed müüa Tevez AC Milanisse, Milano Interisse, Juventusesse või Paris Saint-Germaini on kõik läbi kukkunud. Talvine üleminekuteaken sulgub teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles