Algkoosseisu pääsenud Veideman meeskonda võidule aidata ei suutnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnast Saksamaale BBC Bayreuthi siirdunud Rain Veideman tegi uues meeskonnas debüüdi, alustades algkoosseisus kohtumist Bonni Telekom Basketsi vastu. Bayreuth pidi aga vastu võtma kindla 62:90 kaotuse. 32 minutit mänginud Veidemani arvele jäi 7 punkti.

Veideman proovis viis korda kolmest ja tabas kaks viset, kumbki kahepunktivise läbi korvirõnga ei läinud. Lisaks tabas eestlane kahest vabaviskest ühe, võttis 4 lauapalli, andis ühe resultatiivse söödu ja tegi kaks viga. Meeskonna täpseim oli 13 punkti kogunud Danny Gibson.

Bayreuth andis mängu ära juba esimese poolajaga, mis kaotati 29:51. Bayreuthi meeskonda vedas alt visketabavus, kogu mängu jooksul suudeti platsilt tabada vaid 35,4-protsendilise täpsusega. Bayreuth jätkab 8 võidu ja 12 kaotusega liigatabelis 13. real, tänane vastane Bonn on 12 võidu ja 11 kaotusega 10. kohal. Bundesligat juhib 19 võitu kogunud Brose Baskets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles