Tulevane Tartu maratoni võitja võib endast teada anda juba laupäeval

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni lastesõit.
Tartu maratoni lastesõit. Foto: Kristjan Teedema

18. veebruaril peetakse Tartus Tähtvere Spordipargis 41. Tartu maratoni lastesõidud, kuhu on oodatud suured ja väikesed, poisid ja tüdrukud koos pere ja sõpradega, et võtta osa aasta suurimast lastele mõeldud suusaüritustest. 41. Tartu maratoni programmi raames toimuvad meeleolukad TILLUsõit ja MINImaraton.

Lastesõidud avavad lõbusad maskotid – kell 10.40 toimub maskottide suusasõit, millele kõik lapsed saavad kaasa elada ja juba kell 11 algavad laste endi suusasõidud. Suusarajad on sobivad igas vanuses lastele - kõige esimesena saavad rajale TILLUsõidu 500m distantsist osavõtjad, kellest noorimad on alla 4-aastased. Igas vanuses lastele on eraldi TILLUsõidu start (500m või 1km). Üle 8-aastastele lastele on kavas MINImaraton, kus saab vastavalt oma vanusele sõita kas 2,1km või 4,4km pikkusel rajal. MINImaraton algab kell 12.10.

Sõitudest osavõtt on kõigile tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine www.tartumaraton.ee. Kuigi registreerida saab ka kohapeal, soovitame teha interneti teel eelregistreerimine, et kindlustada ürituse sujumine.

Kõigile lõpetajatele kingitakse finišis lasteürituse medal ja diplom ning lisaks kuldne šokolaadimedal. Kuna iga laps on võitja, siis ei ole tegemist võidusõiduga, vaid lõbusa suusasõiduga. Kõikide osavõtjate vahel loositakse välja auhinnad 41. Tartu Maratoni koostööpartneritelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles