Pupart jätkab Prantsusmaal võimsalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart
Keith Pupart Foto: SCANPIX

Prantsusmaa võrkpalli meistrisarjas medalikonkurentsis püsiv Rennes`i Etudiant jätkas hästi ka 24. voorus, alistades tabeli lõppu kuuluva Lyoni 3:0 (11, 17, 21). Võitjate resultatiivseim oli taas eestlane Keith Pupart.

Pupart kogus 14 punkti, neist üheksa rünnakul (13st tõstest), kolm blokis ja kaks pallingul, vahendab volley.ee. Raimo Pajusalu tõi kesktsoonis seitse punkti, neist kolm servil ja kaks blokis. Tabelit juhivad võrdselt 54 punktiga Poitiers ja Tours, Arago de Setel on 43, Rennes`il ja Cannes`il (Dmitro Pašitski) on 42 punkti.

Poolas ja Saksamaal algavad nädalavahetusel playoff-mängud. Ardo Kreegi Varssavi Polütehnikum kohtub laupäeval maa meistri Belchatowi Skraga. Oliver Venno ja VfB Friedrichshafeni vastaseks veerandfinaalis (samuti laupäeval) on Düreni Evivo. Kreegi klubil seisab tuleval nädalal ees veel Challenge Cupi poolfinaalkohtumine Rumeenia klubiga Constanta Tomis.

Itaalias lubati eile mõneks minutiks (2. ja 3. geimis) platsile, kuid jäi punktita Anna Kajalina, kui tema Piacenza Rebecchi sai A1 liigas hinnatava võidu kolmandal kohal oleva Urbino Volley üle 3:1 (18, 24, -22, 24). Liidrikohta hoiab 54 punktiga Arsizio Busto, Rebecchil on kuuendana 28 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles