Tänak valmistus Mehhiko palavuseks saunas käies

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Ray Põder

Nädalavahetusel algavaks Mehhiko ralliks valmistuv Ott Tänak ei mõlguta mõtteid poodiumikohast, vaid tahab eeskätt kogemusi korjata.

Tänak valmistus Mehhiko ralliks Suurbritannias kruusal testides. Eestlase sõnul kasvatas see sõit tema enesekindlust. «Tundsin ennast autos väga hästi. Kuid me pole Mehhiko kõrgust ja temperatuuri silmas pidades eriharjutusi teinud – käisime vaid saunas,» naljatas Tänak.

Tänakule pole Leoni ümbruse kruusateed võõrad, kuna mullu sõitis ta seal Super 2000 sarja Ford Fiestaga. «Meie peaeesmärk on katseid tundma õppida,» sõnas Tänak siiski wrc.com leheküljele. «Punktide noppimine on mõistagi ka tore ja kui tunnetus on hea, võime korralikku tempot teha, aga kõige tähtsam on ralli lõpetada.

Võistlesime Mehhikos ka eelmisel aastal ja katsed meeldivad mulle väga, ent kõige tähtsam on, et suudaksime need kõik läbi sõita. Mullu läks meil üks päev kaduma ja seega on tähtis, et koguksime seekord võimalikult palju infot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles