Kangert parandas Itaalia tuuril kohta, Mandri langes esikümnest välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Margus Ansu / Postimees

Itaalias jätkuval 1. kategooria mitmepäevasõidul Settimana Coppi e Bartali läbiti täna 151 km pikkune kolmas etapp. Tanel Kangert (Astana) parandas oma kohta üldarvestuses, kuid enne tänast esikümnesse kuulunud Rene Mandri (Endura Racing) langes healt kohalt tahapoole.

Etapi võitis itaallane Diego Ulissi (Lampre-ISD), teise koha sai sama ajaga uurmeremaalane Rory Sutherland (UnitedHealthcare) ja kolmas oli Danilo Di Luca (Acqua & Sapone).

Tanel Kangert lõpetas etapi võitjast kaks sekundit hiljem üle lõpujoone jõudnud grupis ja sai 24. koha. Rene Mandri kaotas võitjale 33 sekundit ning ületas lõpujoone 51. positsioonil.

Tuuri üldliider on endiselt itaallane Cesare Benedetti (NetApp). Kangert tõusis 27. kohale (kaotust liidrile 33 sekundit), Mandri langes aga 7. kohalt 35. kohale, jäädes nüüd liidrist maha 45 sekundit.

Homme sõidetakse velotuuril 159 km pikkune etapp ning punkt pannakse laupäeval 14,3 km pikkuse individuaalse temposõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles