Button januneb edu järele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button loodab oma karjääri jooksul veel palju saavutada
Jenson Button loodab oma karjääri jooksul veel palju saavutada Foto: SCANPIX

Sellel hooajal F1 sarjas head minekut näitav Jenson Button veel karjääri lõpule ei mõtle. 2009 aastal maailmameistriks tulnud britt on  hetkel kogemustepagasilt Michael Schumacheri järel teine mees, kirjutab skysports.com.

32-aastane Button, kes võitis hooaja avaetapi, sõidab sellel hooajal jälle konkurentsivõimelise autoga. «Hea auto aitab alati,» ütles Button. «Pärast 12-13 aastat autospordis on väga oluline, et olen võimeline võitlema võidu nimel.»

Samas ei karda Button ka mõõnaperioode. «Isegi kui meil peakski olema järgmisel paaril aastal natukene kehvem auto, siis see ei paneks mulle loobumismõtteid pähe,» rääkis Button, kelle eesmärgiks on teine maailmameistritiitel.

Button kiidab usutluses skysports.comile ka McLarenis olevat atmosfääri: «Palju räägitakse Ferrarist ja nende kirglikkusest ning neil on õigus, aga paljud inimesed ei pane tähele, kui kirglik meie tiim on ning kui palju me tahame saavutada.

Pärast kahte etappi on Jenson Button sõitjate arvestuses 25 punktiga kolmandal kohal. Liider Fernando Alonso on kogunud 10 punkti enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles