Tanel Leok alustab MMi avaetappi kaheksandalt kohalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: suzuki-racing.com

Suzuki meeskonnas sõitev Tanel Leok sai motokrossi MMi hooaja avaetapil Hollandis Valkenswaardis MX1 klassi kvalifikatsioonisõidus kaheksanda koha.

Esikohalt stardib homme itaallane Antonio Cairoli (KTM), kellele Leok kaotas 23,258 sekundiga. Cairoli järel pääsevad rajale belglane Clement Desalle (Suzuki) ja prantslane Steven Forssard (Yamaha).

Gert Krestinov (Honda) sai kirja 17. tulemuse.

MX2 klassis võistlev Priit Rätsep pidi kvalifikatsioonisõidu katkestama.

MX3 klassis oli Juss Laanso (KTM) A-grupis 10., Ardo Kaurit (Yamaha) 20. ja Heido Havam (KTM) 23. B-grupis sõitev Indrek Mägi (Kawasaki) oli 13.

Vaata videot Leoki võistlusjärgsest intervjuust.

Vabatreeningu tulemused:

Leok sai esimesel vabatreeningul kirja kuuenda aja. Samas klassis võistlev Gert Krestinov (Honda) näitas 23. aega. Esimese treeningu kiireim mees oli prantslane Steven Frossard (Yamaha).

MX2 klassis võistlev Priit Rätsep (KTM) oli 22. MX3 klassis sõitev Indrek Mägi (Kawasaki) oli B-grupis viies, A-grupis sõitis veel kolm eestlast - Ardo Kaurit (Yamaha) oli 16., Heido Havam (KTM) 22. ja Juss Laansoo (KTM) 25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles