Selgus majas: mida karjus Ferguson Mancinile?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (paremal) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini läksid esaspäevase mängu ajal sõnelema.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (paremal) ja Manchester City juhendaja Roberto Mancini läksid esaspäevase mängu ajal sõnelema. Foto: SCANPIX

Inglismaa meedia on appi võtnud huultelt lugeja, et teada saada, millised sõnad kõlasid esmaspäeval Manchester City ja Manchester Unitedi vahelise mängu ajal aset leidnud peatreenerite Alex Fergusoni ja Roberto Mancini vahelises tülis.

Huultelt lugemise spetsialisti James Freestone'i sõnul lausus Ferguson järgmised sõnad: «Mul on sellest kõrini!» Unitedi peatreener selgitas pärast mängu, et tema pahameel oli tingitud Mancini pidevast kohtunike õrritamisest.

Mancini vastas Fergusonile kõigest käeliigutustega. «Sa oskad rääkida ka,» kõlas Fergusoni väidetav vastus viibetele.

Treenerite erimeelsused tekkisid pärast seda, kuid Nigel de Jong tegi Danny Welbecki vastu vea ning see ei meeldinud üldse punaste kuradite peatreenerile. Fergusonil ja Mancinil oli juhtunust oma nägemus ning meeste vahel tekkis sõnavahetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles